Складові можете придбати в магазинах мережі "Велике Пузо" (на 2 порції):
багет
куряче філе 150 г
помідори 1 шт
оливкова олія
часник 2 зубчики
жовток (для соусу)
гірчиця зернова
листовий салат
твердий сир 2 скибочки

Рецепт приготування сендвічів на пікнік:
Головний секрет сендвіча - соус айолі

1. Сендвіч прекрасно поєднується з соусом айолі. Приготувати його дуже просто - часник подрібніть і збийте блендером з жовтками, лимонним соком і сіллю. Влийте тонкою цівкою масло. Краще якщо ви приготуєте соус заздалегідь - нехай він постоїть в холодильнику кілька годин. Тоді перекладіть соус в зручний контейнер і візьміть з собою на пікнік.
2. Куряче філе посоліть і підсмажте на грилі. Багет розріжте навпіл і змастіть його соусом айоли.
3. Поріжте помідори і сир. Викладіть на багет помідори, сир, салат і підсмажену курку. Накрийте іншою половиною багета. Помістіть сендвіч на гриль, щоб на багеті з'явилася скориночка, а сир розплавився.